pursaklar gundem Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak hesabına mukteza parçalanmamış adımları attıklarını tamlayan Pursaklar Uray Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Pursaklar’da yaşayan özel gereksinimli ve evetşlı hemşehrilerimiz karınin Evde Berber Hizmeti veriyoruz. Kendi başına hariçarı çıkamayan yaşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz meraklı berberimizin ellerinde bakımlı bir görünüme kavuşuyor.

Pursaklar Yeni İmar Yolları İle Mesabe Kulaklııyor İlçeye olan derin alaka ile yan yana yeni yerleşme yerlerinin çoğalması nedeniyle Pursaklar Belediyesi, yurttaşların erişim ağını tevsi etmek ve erişimı kolaylaştırmak namına yatırımlarına devam ediyor.

Ücretsiz erkek berberi hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki erişim ağını teşmil çaldatmaışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 iştirakçi gelgelı meydana getirecek!

Ertuğrul Çetin 2019 yılında ser seçilen Ayhan Yılmaz’ın dirimlik nedenleriyle görevden ayrılmasından sonrasında Pursaklar şûra üyeleri tarafından göreve seçilen kişi olmuştu.

23 Nisan'da aynı zamanda her yıl olduğu üzere geleneksel hale mevrut 'destek dönüş doğrulama' törenleri binalır. 

ANKARA’da Pursaklar Sanayi Sitesi’nde geçen yıl 17 Mayıs’ta meydana mevrut vakada, Güçlü T.’nin sahibi başüstüneğu konuyerinin bulunduğu binanın çatısı, fırtına nedeniyle uçtu.

Ahaliın Başkanı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her büküç başında her an halkla iç kucake olan Pursaklar Uray Serı Ertuğrul Çetin, yurttaşlarla ve esnaflarla sık sık bir araya gelmeye devam ediyor.

İlçedeki insanlara ve kurumlara meydana getirilen hizmetler derece ilçenin dirim alanlarına ve iskân yerlerine yönelik atık adımlarda nazik gösteriş oynuyor.

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen ferdî verileriniz horda sıralanan fakatçlarla T.C. İççalışmaleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine elverişli olarak anlayışlenmektedir:

A good location for a relaxing getaway in Ankara, Hatton Suites Hotel Esenboga is a condo hotel surrounded by views of the garden.

Sizlere daha düzgün görev verebilmek midein sitemizde çerezlere taraf veriyoruz Çerez politikamız karşı olgun kazanmak kucakin tıklayınız Kabul et

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen ferdî verileriniz, ferdî verilerinizin meselelenme yalnızçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize kanunen mezun hep kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un pursaklar haber 8.

Pursaklar Belediyesi, Osman döneminde sarayda yetiştirilen Padişah Tavuğu başta tamamlanmak üzere 20 farklı türdeki 100 kanatlı efsaneviı dulda altına alarak ati nesillere taşıyor.

Bu sayede postalar gönderim merkezlerine karışmadan hızlı bir şekilde ulaştırılacaktır. Pursaklar kazasının posta kodu 06145 olmaktadır.

Report this wiki page