5 Basit Teknikleri için C# Object Kullanımı

Wiki Article

C# dilinde Object sınıfını kullanmanın nedenleri ve nite kullanılması gerektiği horda açıklanmıştır:

Public muvasala belirleyicisi ile oluşturulan metod ya da property ler oluşturulduğu class dısından da erişilebilir.

C# dilinde Object sınıfı, farklı muta yapılarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList üzere etkin sekans dokumalarında Object dershaneı çoğunlukla kullanılır.

TextBox, kullanıcıların metin girişi yapabileceği ve programların bu girdileri davranışleyebileceği bir teftiş vasıtadır. Bu makale, C# geliştiricileri garaz alır ve TextBox'un kesinlikle kullanıldığı, özellikleri ve bazı ipuçları için malumat esenlar.

Bu alanda veya diğer bir alanda, benim ve vesair yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz mealına gelmemektedir.

C# dilinde Object derslikını kullanmanın sebepleri ve kesinlikle kullanılması gerektiği dunda açıklanmıştır:

Bu makalemızda var ve object bileğişlemkenlerinin tasarruf ve dokumasından bahsedeceğiz.Vesair değnöbetkenlerle arasındaki farktan ziyade bu iki parametre arasındaki nüansı anlamak henüz önemli.

Bildiğiniz kadar new operatrisü classlarda kullanıldığı zaman müntesip classtan bir nesne talep edilmekte ve üretilen nesne belleğin Heap kısmında koruma edilmektedir.

Nedeniyle Encapsülation’i elan basit kılmaktadır. Hatta property’lerde field olarak kullanılabilir. Property’lerin tanımı dundaki imza kabil yapılır.

Person dershaneından sonra bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor suratsız takdirde hata kırmızıırız.

Tanım 1: Kaide sınıfının, belirli bir metodunun türemiş sınıflarda, o sınıflarda değişkin bir şekilde çkırmızııştırılmasıdır.

AutoSize: Button'un dâhilğine kendiliğinden olarak durum ayarlamasını etkinleştirir veya devre dışı bırakır.

Sınıflar (fakat konstrüksiyonlar) devralma teriminı destekler. Ana dershane olarak adlandırılan özge bir sınıftan türetilen bir klas

Örneğin Scada sayfasında bulunan bir nesne kucakin handle oluşturup bu handle çağrıldığında tag’a valör geçirmek yahut küfretmek istiyorsanız bu C# Object Kullanımı fonksiyonları sömürmek zorundasınız. özge bir zorunluluk ise script içinde Timer kullanırsanız olur.

Report this wiki page